Gubbhöst

ett filmprojekt av
Thom Britten-Austin och Bernt Johansson

En actionkomedi om två gubbar, en stuga, en tv-inspelning, en sociopatisk säkerhetspolis och faran med för många tv abonnemang

Olsson och Lindberg, goda vänner sedan barndomen, blir stoppad i en ID kontroll på väg till deras stuga för att städa upp inför vintern. Den planerade helgen blir sedan allt annat än vad de hade tänkt sig när de anklagas för olovlig underrättelse verksamhet.

Deras identitet ifrågasätts och vänskap sätts på prov i en rasslande och spännade berättelse om vad som kan hända när man godkänner ett 'on-line' avtal.

Klicka på PDF knappen för att läsa hela handlingen

HJÄLP!

För att den här spännande och rolig berättelsen skall bli en biofilm behöver vi din hjälp. Bra film kostar mycket pengar att göra och vi är bara ett litet och oberoende filmbolag utan statlig stöd.

Alla bidrag stora som små tas emot och belönas med allt från en enkel biobiljett till att få vara med under inspelningen. Minsta beloppet är 50 kr och maxbeloppet är 5000 kr. Få vi inte ihop tillräckligt med pengar återbetalas hela ditt bidrag och vi redovisar löpande hur mycket som vi har fått in.

Insamlingskampanjen till detta filmprojekt pågår mellan juni 2021 till augusti 2021.

Under tiden får du gärna kontaka oss genom att klicka på mejlknappen härnedan

 

©Digital Media Services AB 2021