Gubbhöst

ett filmprojekt av
Thom Britten-Austin och Bernt Johansson
GH_0004_edited_edited.jpg

En actionkomedi om två gubbar, en stuga, en tv-inspelning, en sociopatisk säkerhetspolis och faran med för många tv abonnemang

GH_0012_edited.jpg

Olsson och Lindberg, goda vänner sedan barndomen, blir stoppad i en ID kontroll på väg till deras stuga för att städa upp inför vintern. Den planerade helgen blir sedan allt annat än vad de hade tänkt sig när de anklagas för olovlig underrättelse verksamhet.

Deras identitet ifrågasätts och vänskap sätts på prov i en rasslande och spännade berättelse om vad som kan hända när man godkänner ett 'on-line' avtal.

Klicka på PDF knappen för att läsa hela handlingen

GH_0011.png

HJÄLP!

För att den här spännande och rolig berättelsen skall bli en biofilm behöver vi din hjälp. Bra film kostar mycket pengar att göra och vi är bara ett litet och oberoende filmbolag utan statlig stöd.

Alla bidrag stora som små tas emot och belönas med allt från en enkel biobiljett till att få vara med under inspelningen eller t.o.m vara coproducent.  Minsta beloppet är 50 kr. Uppnås inte målet sker ingen debitering.

Insamlingen sker via Kickstarter.com

Insamlingskampanjen till detta filmprojekt pågår mellan juni 2021 till augusti 2021. Klicka på knappen nedan för mer information om insamlingen

 

©Digital Media Services AB 2021